Ένινγκ: «Πραγματικός ηγέτης ο Γκάμα»

Ένινγκ: «Πραγματικός ηγέτης ο Γκάμα»

Το εγκώμιο του Πορτογάλου έπλεξε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Άρη.

Τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ επάξια πήρε ο Άρης στην πρεμιέρα των πλέι οφ, σύμφωνα με τον Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα για το πώς η ομάδα του ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και κέρδισε τους τρεις βαθμούς. Ακόμη, ο προπονητής των κίτρινων στάθηκε στα δυο γκολ του Μπρούνο Γκάμα, που έχει φτάσει συνολικά τα 10 φέτος, και τον αποθέωσε.

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Είναι καλό που είμαστε πίσω. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και είδαμε τέσσερα γκολ, στο τέλος μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Δεν έχουμε πρόβλημα όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, αυτό κάναμε και τώρα. Το θέλαμε περισσότερο, φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ έβαλε ένα ωραίο γκολ, όμως πιέσαμε και με το πολύ ωραίο γκολ του Γκάμα έγινε η ανατροπή, πήραμε δίκαια τη νίκη».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, πραγματικός ηγέτης. Συζητάμε πολύ για ποδόσφαιρο οι δυο μας. Είχαμε συμφωνήσει να βάλει 10 γκολ φέτος, τα έβαλε, τώρα θα τα ξαναπούμε για το πόσα θα φτάσει».

Για το πρόγραμμα από εδώ και πέρα: «Σε αυτό το σημείο μπαίνει η γερμανική φύση μου. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, πολλά παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστεί η ομάδα σε φυσική κατάσταση, να δουλέψουμε εκεί. Νομίζω εμφανιστήκαμε καλά σε αυτό το πρώτο ματς, είχαμε τρεξίματα και παλέψαμε».

Για το πώς θα ήθελε να κλείσει η χρονιά: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι για το τέλος. Μπαίνουμε στα βαθιά τώρα μετά την αποχή τόσων μηνών. Στο πρωτάθλημα μπορούμε να πούμε ότι συνολικά θα είμαστε ικανοποιημένοι με την πέμπτη θέση, αλλά για την ώρα κοιτάμε το παρόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ