Σε καλό δρόμο του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό

Σε καλό δρόμο του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αϊτόρ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσει η μεταγραφή. Φήμες για νέα προσθήκη του τριφυλλιού μέσα στην εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι έτοιμος να κοντραριστεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική των play off, όμως παράλληλα ο Τσάβι Ρόκα «τρέχει» και το θέμα του νέου προπονητή αλλά και των μεταγραφικών υποθέσεων.

Οι πράσινοι έχουν ένα μεγάλο στόχο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι κι αυτός ακούει στο όνομα Αϊτόρ, με τον Ρόκα να φέρεται πως έχει προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, με τον Αϊτόρ να λέγεται πως είναι προ των πυλών του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται μία ανάσα από το Τριφύλλι, καθώς απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές για να κλείσει η μεταγραφή του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν θα σταματήσει εδώ, αφού κυκλοφορούν σενάρια που κάνουν λόγο και για ακόμη μια κλεισμένη μεταγραφή που θα έρθει στην Αθήνα εντός της εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στο όνομα και τη θέση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ