Σόουζα: «Καλύτερη έδρα στην Ελλάδα το Χαριλάου» (vid)

Σόουζα: «Καλύτερη έδρα στην Ελλάδα το Χαριλάου» (vid)

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ αλλά και τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου.

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, στη συνέχεια των πλέι οφ αλλά και τον μεγάλο στόχο του Άρη για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο «ARIS TV» ο Ούγκο Σόουζα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το διάστημα της καραντίνας και τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα. Έπρεπε και να προπονηθούμε και να μείνουμε ασφαλείς. Δεν είναι εύκολο να κάνεις προπόνηση όταν είσαι σπίτι. Είχαμε ενα συγκεκριμένο πρόγραμμα που έπρεπε να τηρήσουμε. Όλοι έμειναν σε καλή κατάσταση. Επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση και μάλιστα με νίκη και ολα δείχνουν να είναι καλύτερα για τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε στα πλέι οφ και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Συνεχίζουμε να προπονουμαστε σκληρά γιατί δεν αρκεί μόνο ο ρυθμός των αγώνων για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ».

Για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου: «Είναι κάτι που το θέλουμε εμείς, το θέλει η ομάδα, το θέλει ο κόσμος. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι οτι θα δώσουμε το 100% για να περάσουμε στον τελικό».

Για την απουσία των οπαδών του Άρη στον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Το Χαριλάου είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα. Είναι ενα ιδιαίτερο γήπεδο, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας είναι ξεχωριστή και αυτό είναι κάτι που μας έλειψε πάρα πολύ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ακούγαμε τις φωνές από τον κόσμο που ήταν έξω από το γήπεδο και θέλω να πιστεύω ότι τους ευχαριστησαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ