Ολυμπιακός : «Φτιαγμένος» ο Γκαρθία με Μιραλάς

Ολυμπιακός : «Φτιαγμένος» ο Γκαρθία με Μιραλάς

Τι έλεγε ο Ισπανός τεχνικός στα αποδυτήρια μετά το ματς και η ικανοποίηση του από τα όσα είδε στο ντεμπούτο του Βέλγου παικταρά.

Ο Όσκαρ Γκαρθία κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού και ο Κέβιν Μιραλάς έπαιξε για πρώτη φορά, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα του λιμανιού.

Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε τον Βέλγο στράικερ στη βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων και δεν έκρυβε, μετά το τέλος του αγώνα, την ικανοποίηση του για την εικόνα του μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος των πειραιωτών.

Ο Γκαρθία περίμενε με χαμόγελο τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Ο νέος κόουτς των πρωταθλητών έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διάθεση του Μιραλάς, αναγνωρίζοντας πως ο διεθνής στράικερ είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Καταλανός τεχνικός έλεγε μετά το παιχνίδι, πως ο Μιραλάς έχει την ποιότητα να παίξει με την ίδια άνεση σε πολλές θέσεις.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η ατάκα που είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Όσκαρ Γκαρθία, με τον Ισπανό προπονητή να τονίζει.

«Θα δουλέψουμε καλά για να δείξουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο. Μπορούμε να πετύχουμε ωραία πράγματα στο παιχνίδι μας». Αυτό όμως που εντυπωσίασε τον Γκαρθία ήταν ο βαθμός ετοιμότητας και η άνεση που είχε στο παιχνίδι του ο Μιραλάς. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο Βέλγος θα βρίσκεται στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ