Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι ο Κλαούντιο Ράμος (vid)

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι ο Κλαούντιο Ράμος (vid)

Η περίπτωση του Κλαούντιο Ράμος φέρεται να έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έχουν κοπάσει ακόμα οι πανηγυρισμοί από το νέο σπουδαίο διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως και πάλι τα δημοσιεύματα σχετικά με μεταγραφικές υποθέσεις «πέφτουν» βροχή.

Πιο συγκεκριμένα, στην Πορτογαλία γίνεται λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κλαούντιο Ράμος, τον τερματοφύλακα της Τοντέλα, ο οποίος και μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και θα μπορούσαν να τον αποκτήσει με μηδενικό κόστος, αφού θα είναι στην αγορά χωρίς συμβόλαιο, αφού δεν πρόκειται να ανανεώσει με την Τοντέλα. Οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας ενώ και ο ίδιος θα ήθελε μια νέα πρόκληση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράμος είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, όμως τότε ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε την απόκτηση του Μπόμπι Αλέν για δεύτερο κίπερ. Πλέον όμως επανήλθε στο προσκήνιο και πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που γνωρίζει και εκτιμάει πολύ και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ