Παναθηναϊκός: Ένας Αιγύπτιος για τη θέση του Γιόχανσον (vid)

Παναθηναϊκός: Ένας Αιγύπτιος για τη θέση του Γιόχανσον (vid)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο 24χρονος δεξιός μπακ της Ισμαΐλι, Μπάχερ Ελ Μουχαμάντι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα για το δεξιό άκρο της άμυνας.

«Δίχτυα» στην Αίγυπτο έχει ρίξει ο Τσάβι Ρόκα για το δεξιό άκρο της άμυνας! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο Καταλανός τσεκάρει τον 24χρονο Μπάχερ Ελ Μουχαμάντι, τον αρχηγό της Ismaily SC! Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς Αιγύπτιους, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη 97 συμμετοχές (6 γκολ/4 ασίστ) με την ομάδα του, φορά το περιβραχιόνιο, ενώ έχει χρηστεί 8 φορές διεθνής και έχει σκοράρει μία φορά!

Το συμβόλαιο του Μουχαμάντι με την Ισμαΐλι τελειώνει τον Ιούνιο του 2022, όμως ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει να φύγει και έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση της διοίκησης. Η μόνη προϋπόθεση από την πλευρά της ομάδας είναι ο Μουχαμάντι να παίξει μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Η Αλ Αχλί έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και είχε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μουχαμάντι, όμως ο μάνατζερ του δέχτηκε κλήση από τον Τσάβι Ρόκα. Ο 24χρονος δεξιός μπακ ονειρεύεται να παίξει στην Ευρώπη παρά να μείνει στην Αίγυπτο, ενώ και η Ισμαΐλι προτιμά να μην παραχωρήσει τον αρχηγό της σε άλλη αιγυπτιακή ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10» από την Αίγυπτο, ο μάνατζερ του Μουχαμάντι ισχυρίζεται ότι έχει σοβαρές διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού. Η Ισμαΐλι συμφωνεί στον δανεισμό του Μουχαμάντι με αντάλλαγμα ένα μικρό ποσό ως οψιόν αγοράς και τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης. Οι επαφές συνεχίζονται, ενώ δεν αποκλείεται η ρελάνς της Αλ Αχλί, η οποία έχει τον ποδοσφαιριστή ψηλά στη λίστα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ