Επιστρέφει ο Ματίγια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Επιστρέφει ο Ματίγια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Την προετοιμασία του ξεκίνησε ο Άρης για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους (14/6, 21:30) όπου ο τεχνικός του Άρη υπολογίζει και τον Χαβιέρ Ματίγια.

Ο Χαβιέρ Ματίγια, είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον αγώνα του κυπέλλου και εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίκαελ Ένινγκ τον υπολογίζει κανονικά. Έτσι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα δίπλα στον παρτενέρ του Λούκας Σάσα, καθώς συμμετείχε και στην σημερινή προπόνηση (9/6).

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Μετά το διήμερο ρεπό, επιστροφή σήμερα το πρωί στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/06, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League. Το σημερινό πρόγραμμα, που περιελάμβανε προπόνηση αντοχής με αγωνιστικά παιχνίδια, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Στο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά επιστρέφει ο Χαβιέ Ματίγια, που εξέτισε την ποινή του. Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ