ΑΕΚ: «Κλείδωσε» η άφιξη Ενομπακάρε

ΑΕΚ: «Κλείδωσε» η άφιξη Ενομπακάρε

Το βράδυ της Πέμπτης θα φτάσει στην Αθήνα ο Μπράιτ Ενομπακάρε κι αν όλα πάνε καλά, θα γίνει η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ.

Οριστικά το βράδυ της Πέμπτης θα έρθει στην Αθήνα ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός θα έρθει στη χώρα μας μέσω Γερμανίας, αφού οι πτήσεις από την Αγγλία για Ελλάδα, δεν επιτρέπονται ακόμη.

Μόλις φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» θα υποβληθεί και πάλι σε τεστ για τον ιό και μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει πιθανότατα τριετές συμβόλαιο με την Ένωση και θα γίνει έτσι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων».

Ποιος είναι ο Ενομπακάρε

Ο Ενομπακάρε θεωρήθηκε παίκτης-αποκάλυψη για τη Γουλβς τη σεζόν 2017-18, όταν και είχε 21 συμμετοχές στην Championship, σε ηλικία 19 ετών, ωστόσο η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη και δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Από το καλοκαίρι του 2018 έως και σήμερα, έχει παραχωρηθεί τρεις φορές δανεικός (Κιλμάρνοκ, Κόβεντρι, Γουίγκαν). Με τη φανέλα της Γουλβς είχε συνολικά την τριετία 2015-2018, 77 συμμετοχές,  12 γκολ και 5 ασίστ.

Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και ως φουνταριστός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ