Ο Άρης και η τριάδα «φωτιά» που ακολουθεί

Ο Άρης και η τριάδα «φωτιά» που ακολουθεί

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του για το Κυριακάτικο ματς με τον Άρη έχοντας ήδη στο μυαλό του τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν, με την ρεβάνς Κυπέλλου να ξεχωρίζει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μας έχει δείξει (και αποδείξει) στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δεν επαναπαύεται, δεν υποτιμά και δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο έχοντας ως Νο1 προτεραιότητα την δουλειά σε καθημερινή βάση.

Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού σε όλη την ομάδα μετά το διπλό επί του ΠΑΟΚ ήταν «συνεχίζουμε την δουλειά μας, ακόμη πιο προσεκτικά». Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει «καθαρίσει την μπουγάδα» στο πρωτάθλημα και να περιμένει μόνο την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου όμως κανείς δεν εφησυχάζει στο Ρέντη.

Ο Μαρτίνς βλέπετε, ακόμη και αν κάποιος χαλάρωνε, δεν το επιτρέπει. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του, πλην των τραυματιών Χριστοδουλόπουλου, Σουντανί, και να μπορεί να καταρτίσει τα πλάνα του για τα ματς που έρχονται με άνεση.

Ο Μαρτίνς προφανώς έχει το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, το βράδυ της Κυριακής, ήδη όμως έχει κάνει τα… κουμάντα του και για την «καυτή» τριάδα αγώνων που ακολουθεί.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί όλο το ρόστερ που έχει στη διάθεση του, ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Άρη. Εκεί που είναι πιθανό να φέρει τον Κώστα Φορτούνη στο βασικό σχήμα, παίζοντας με δύο κεντρικά χαφ. Επίσης ο Μαρτίνς σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Σισέ στο βασικό σχήμα ενώ θέση διεκδικεί και ο Ραντζέλοβιτς.

Όσο για την τριάδα που ακολουθεί ο Μαρτίνς δεν είναι της λογικής των επιλογών. Θέλει τρεις νίκες ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα και βεβαίως να είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Λογικό βεβαίως είναι το πιο δυνατό του σχήμα να το έχει ήδη προγραμματίσει για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ καθώς η τεράστια διαφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος του δίνει την άνεση για αλλαγές.

Το μήνυμα του Πορτογάλου σε όλη την ομάδα είναι ξεκάθαρο από την αρχή της επανέναρξης. Όλοι όσοι είναι στη διάθεση του θα πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αγωνιστούν. Γιατί ο Μαρτίνς θα τους χρειαστεί όλους σε ένα μεγάλο καλοκαίρι που οι προκλήσεις είναι τεράστιες για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ