Παναθηναϊκός: Παίρνει αδειοδότηση με ευρωπαϊκά στάνταρ

Παναθηναϊκός: Παίρνει αδειοδότηση με ευρωπαϊκά στάνταρ

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει φέτος την πλήρη αδειοδότηση, τη λεγόμενη... ευρωπαϊκή, αφού ο φάκελος του είναι πλήρης και εγκρίθηκε και το πλάνο βιωσιμότητας. Δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την τιμωρία της UEFA.

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει φέτος την πλήρη αδειοδότηση, τη λεγόμενη… ευρωπαϊκή, αφού ο φάκελος του είναι πλήρης και εγκρίθηκε και το πλάνο βιωσιμότητας. Δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την τιμωρία της UEFA.

Η αισιοδοξία που εξέφραζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όλο το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τον φάκελό τους και την αδειοδότηση της ομάδας δικαιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός παίρνει την πλήρη αδειοδότηση, τη λεγόμενη και… ευρωπαϊκή, αφού έχει παρουσιάσει πλάνο βιωσιμότητας δίχως την παραμικρή έλλειψη.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα αρθεί η ποινή της UEFA όσον αφορά την τιμωρία του και εξακολουθεί να μην μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη σεζόν 2020-21, ωστόσο είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει τα δύο τελευταία χρόνια και που έχει βγάλει τον σύλλογο από τη δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει.

Τα χρέη έχουν μειωθεί κατά πολύ, τα χρωστούμενα έχουν δρομολογηθεί και η πράσινη ΠΑΕ οδεύει προς την οικονομική της εξυγίανση, ενώ από τη σεζόν 2021-22 η ομάδα θα επιστρέψει και στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ