Παναθηναϊκός: Διάψευση για συνάντηση Αλαφούζου – Μπακογιάννη

Παναθηναϊκός: Διάψευση για συνάντηση Αλαφούζου – Μπακογιάννη

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν τα σενάρια που ήθελαν τον Αλαφούζο να συναντά τον Μπακογιάννη πριν από λίγες μέρες.

Νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη πριν από λίγες μέρες για το γηπεδικό ζήτημα και συζητήθηκε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Από την πράσινη ΠΑΕ πήραν θέση και ξεκαθάριζαν πως ουδέποτε υπήρξε συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα  ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε σε τηλεοπτική του παρουσία για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως είναι σε προτεραιότητα, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας έχουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα πάνω από 30 χρόνια. Μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πολλά λόγια και κοροϊδία οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση.

Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας» ήταν η τοποθέτηση του Μπακογιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ