ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχουμε μιλήσει με Παναθηναϊκό για Ζαχίντ»

ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχουμε μιλήσει με Παναθηναϊκό για Ζαχίντ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γκαγιάς Ζαχίντ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν επαφές με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ και η συμφωνία ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου.

Το ποσό που προβλέπεται να καταβάλουν οι «πράσινοι» για να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον 25χρονο άσο αγγίζει το 1.6 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του μεσοεπιθετικού του τριφυλλιού, με την πλευρά του ΑΠΟΕΛ να ξεκαθαρίζει πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επαφές ανάμεσα στους Κύπριους και του τριφυλλιού.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τους «πράσινους» για τον Ζαχίντ.

«Eιναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι 30 Ιουνίου. Θα μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό για το τι θα γίνει. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για άρνηση του ΑΠΟΕΛ. Δεν μιλήσαμε καν με τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ