«Προχωρημένες επαφές Ελαμπντελαουί – Γαλατασαράι»

«Προχωρημένες επαφές Ελαμπντελαουί – Γαλατασαράι»

Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

Ο Νορβηγός αμυντικός έχει μιλήσει με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει νέο ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου ο Ομάρ να παραμείνει στο λιμάνι, όμως δημοσιεύματα και φήμες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν ισχυρό αντίπαλο για τον Νορβηγό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Μανού Λόντζον, ο Νορβηγός διεθνής μπακ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατασαράι και δεν αποκλείεται να υπογράψει με τους Τούρκους μέσα στο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δημοσιογράφος στα τέλη Απριλίου είχε φέρει το θέμα στην επιφάνεια, όμως αυτό που είναι δεδομένο προς το παρόν είναι πως ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα ακόμα μια συνάντηση με τον παίκτη, ο οποίος φαίνεται πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τα ΜΜΕ γιατί φαίνεται πως γνωρίζουν περισσότερα και από εμένα. Έχω εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο από το ξεκίνημα της σεζόν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, καθώς περνάει ο καιρός. Τα συναισθήματα μου δεν άλλαξαν από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Περιμένω να δούμε τι θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ