ΑΕΚ: Τα έγγραφα για τα τροφεία καθυστερούν του Ενομπακάρε

ΑΕΚ: Τα έγγραφα για τα τροφεία καθυστερούν του Ενομπακάρε

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από αύριο (14/6), αφού εκκρεμούν ακόμη κάποια έγγραφα που οφείλει να στείλει η Γουλβς.

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με τον 22χρονο Νιγηριανό να αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν. Ο νεαρός άσος που αποτελεί εισήγηση του Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται στη χώρα μας και έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σε αυτές τις μέρες παραμονής του στην Ελλάδα έχουν γίνει και οι τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια. Όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιο του Ενομπακάρε με την ΑΕΚ θα είναι τριετούς διάρκειας.

Ωστόσο, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από αύριο. Ο λόγος είναι πως εκκρεμούν ακόμη κάποια έγγραφα που οφείλει να στείλει η Γουλβς. Επί της ουσίας οι Άγγλοι θα παραιτούνται από τα τροφεία του παίκτη, που είναι προϊόν των ακαδημιών τους. Δεν θα αξιώνουν δηλαδή κάποιο ποσό από την ΑΕΚ, για να γίνει η μεταγραφή.

Τα εν λόγω έγγραφα δεν είχαν φτάσει μέχρι χθες στην ΑΕΚ και αναμένονται σήμερα ή αύριο. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι της Ένωσης θα τα πάρουν στα χέρια τους θα προχωρήσει και η υπόθεση, που έχει δρομολογηθεί εδώ και μέρες.

Ο Ενομπακάρε έχει ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από την Αθήνα σε αυτό το διάστημα παρουσίας του εδώ και δείχνει ενθουσιασμένος με το νέο του περιβάλλον. Ενώ ανυπομονεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα. Ενός προπονητή που πιστεύει σε εκείνον και εκτιμά πως με τη δουλειά που θα κάνουν μαζί, μπορεί να τον εξελίξει σημαντικά ως ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ