Φωτιάς και Διαμαντόπουλος αγνόησαν την αποβολή του Γιαννούλη (pics)

Φωτιάς και Διαμαντόπουλος αγνόησαν την αποβολή του Γιαννούλη (pics)

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ χτύπησε στην… ψύχρα τον Ματίας Γιόχανσον, ;όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αλλά ο διαιτητής και ο VAR δεν… είδαν καλά.

Δεν σας τα γράψαμε; Σας τα γράψαμε εγκαίρως… Ο Βασίλης Φωτιάς είχε τη δουλειά του στο ΟΑΚΑ και την έφερε σε πέρας στις καθυστερήσεις… Ίσως και από συνήθεια, αλλά η ουσία δεν αλλάζει… Ο Φωτιάς στάθηκε στο ύψος του…

Στο 91’ ο Γιαννούλης χτύπησε εκτός φάσης τον Γιόχανσον, σε μία ενέργεια που δυναμίτισε το κλίμα και προκάλεσε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των παικτών ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Καυγάδες και αντεγκλήσεις ακολούθησαν την αντιαθλητική κίνηση του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, με τον Γιαννούλη να χτυπάει δύο φορές (πρώτα με το δεξί και μετά με το αριστερό) τον Σουηδό αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, ο Φωτιάς απέφυγε να αποβάλλει τον Γιαννούλη και τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Οι βοηθοί του δεν του είπαν κάτι, ο τέταρτος το ίδιο, ενώ… αδράνησε ακόμα και στο VAR ο Διαμαντόπουλος. Παρότι είχε την άνεση του βίντεο, ο Διαμαντόπουλος είπε ότι δεν συνέβη το παραμικρό.

Εξυγιαντικά πράγματα, δηλαδή… Μην τυχόν και αποβληθεί κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ που πρέπει να πάρει κόκκινη… Το έχουν σε κακό τα… φυντάνια του Μέλο Περέιρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ