Διούδης: «Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι – Είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου»

Διούδης: «Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι – Είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου»

Ο Σωκράτης Διούδης σχολίασε την απόδοση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και τη δική του πολύ καλή απόδοση.

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ αφού με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA σχολίασε την εμφάνισή του αλλά και την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι όπου παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου καλή για μεγάλο διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά. Εγώ προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Ο ΠΑΟΚ μάς πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά μετά προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε κι εμείς την απόδοσή μας. Είδα τους συμπαίκτες μου αρκετά κουρασμένους. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι σε αρκετά κομμάτια, αλλά είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μου».

Για την βελτίωσή του απάντησε: «Νομίζω ότι είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου. Σε αυτό με έχει βοηθήσει ο προπονητής μου, που με εμπιστεύεται στο να συμμετέχω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού παίζοντας και με τα δύο πόδια. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η καθημερινή δουλειά με τον προπονητή τερματοφυλάκων».

Για την έλλειψη κινήτρου στα play offs είπε: «Διαφωνώ ότι δεν εχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες και φοράμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Σίγουρα θα θέλαμε να διεκδικούμε πράγματα ή να βγαίνουμε Ευρώπη, αλλά τα παιχνίδια αυτά είναι μεγάλα. Δεν έχουμε την πίεση του καθαρού στόχου και ίσως αυτό μας βοηθήσει στα επόμενα ματς να βγάλουμε καλύτερο πρόσωπο βρίσκοντας το ρυθμό μας».

Σχετικά με την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη μετά τα play offs: «Μεσα στην ομάδα δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Σίγουρα μας επηρεάζει η απόφαση για τον προπονητή, γιατί αφορά άμεσα τη δουλειά μας. Όμως είμαστε επαγγελματίες και η δουλειά μας είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, για την παρουσία του Τζον Φαν Σχιπ στο ΟΑΚΑ και αν αποτέλεσε κίνητρο για τον ίδιο, είπε: «Η Εθνική είναι μεγάλος μου στόχος. Νιώθω σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική. Είναι ευχάριστο που ο προπονητής με υπολογίζει και με έχει καλέσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ