Η πιο όμορφη επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ (pic)

Η πιο όμορφη επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ (pic)

Ο μικρός Γιάννης, που δίνει τον δικό του αγώνα, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο και συνάντησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μια πολύ όμορφη επίσκεψη είχε η αποστολή της ΑΕΚ στην Κρήτη. Ο μικρός Γιάννης, ο νεαρός φίλος της ομάδας τον οποίο είχαν επισκεφθεί οι «κιτρινόμαυροι» στον περασμένο Νοέμβριο όταν νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, πήγε στο ξενοδοχείο της αποστολής και συνάντησε του παίκτες της Ένωσης.

Ο μικρός Γιάννης συνεχίζει να δίνει τον δικό του μεγάλο αγώνα με την ελπίδα να βγει νικητής και η επόμενη συνάντηση να είναι στην «Αγιά Σοφιά».

Η ανάρτηση:

«Λόγω των μέτρων που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι επισκέψεις στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Ηράκλειο δεν επετράπησαν. Ωστόσο, υπήρχε μια επίσκεψη που δεν μπορούσε να μη γίνει. Τον περασμένο Νοέμβριο, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές είχαν επισκεφτεί ένα μικρό φίλο της ομάδας στο νοσοκομείο, προκειμένου να του δώσουν δύναμη στον αγώνα που δίνει. Και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του μικρού Γιάννη να βρεθεί κοντά τους. Έστω και για λίγο και με την προσοχή που επέβαλλαν οι περιστάσεις. Φυσικά, αυτή η ιδιαίτερη συνάντηση έκλεισε με την ευχή η επόμενη να είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ