Άκπομ: «Παίξαμε με ένταση, έπρεπε να κερδίσουμε» (vid)

Άκπομ: «Παίξαμε με ένταση, έπρεπε να κερδίσουμε» (vid)

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV κι επισήμανε ότι έπρεπε να έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε στο PAOK TV και υποστήριξε πως η ομάδα του είχε πρόοδο στο παιχνίδι της και θα έπρεπε να έχει κερδίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Νομίζω πως κάναμε πρόοδο σχετικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με καλή ένταση και έπρεπε να σκοράρουμε στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκει το ρυθμό της, δείξαμε περισσότερο πάθος, δείξαμε περισσότερο από το τι είναι ο ΠΑΟΚ. Για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Τι ήταν αυτό που έκανε την διαφορά σχετικά με το προηγούμενο παιχνίδι;

«Νομίζω ότι σήμερα παίξαμε με ένταση. Δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε αυτό, απλά παίζαμε και αυτό δεν είναι καλό για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Κάναμε λοιπόν πρόοδο και νομίζω όσο προχωράμε στα πλέι οφ θα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι ένα βήμα μπροστά».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια;

«Είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε σαν ομάδα, το οποίο θα κάνουμε με τον προπονητή. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Νομίζω πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες μας πιο αποτελεσματικές».

Αν είναι θέμα ρυθμού;

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ενέργειας. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με την συγκέντρωση. Όταν κουράζεσαι χάνει την συγκέντρωση σου, αλλά με την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Διαθέτουμε κορυφαίους παίκτες, τους καλύτερους στο πρωτάθλημα, άρα πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ