Παναθηναϊκός: Η τέταρτη μετακόμιση επί Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Η τέταρτη μετακόμιση επί Αλαφούζου

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έμεινε ικανοποιημένος με τα γραφεία και ζήτησε να βρεθεί ένας καταλληλότερος χώρος.

Η επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή, που αποκάλυψε το «10», εκτός από την συμβολισμό της, είχε το πρακτικό σκέλος. Ο μεγαλομέτοχος δεν είχε περιηγηθεί ξανά στα γραφεία στη Λεωφόρο Πεντέλης στα Βριλήσσια και δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις υποδομές τους.

Για αυτό, ο Αλαφούζος ζήτησε από τη διοίκηση να αναζητήσει έναν πιο κατάλληλο χώρο για τη στέγαση των υπηρεσιών της εταιρίας. Οι συνεργάτες του αναμένονται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε στους προσεχείς μήνες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αποκτήσει μία έδρα που αρμόζει στο πρεστίζ της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μετακόμιση, θα είναι η τέταρτη στην περίοδο του Αλαφούζου. Ο εφοπλιστής αναμείχθηκε στην ΠΑΕ όταν έδρευε στο κτίριο της ΣΑΤΟ, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι. Κατόπιν, για λόγους κόστους η ΠΑΕ εγκαταστάθηκε πάλι στα όρια του Δήμου Αμαρουσίου, απέναντι από τη Γερμανική Σχολή.

Η τρίτη και τελευταία μετακόμιση στο σημερινό κτίσμα στα Βριλήσσια, έγινε για να συρρικνωθούν περαιτέρω τα έξοδα στέγασης. Απ’ ότι φαίνεται, σύντομα το προσωπικό θα πακετάρει ξανά τα πράγματα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ