Κοβάσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει ο Χασάν»

Κοβάσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει ο Χασάν»

Ο Σέρβος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αχμέντ Χασάν.

Συνέντευξη στην Αίγυπτο παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον πρώην παίκτη, αλλά και παράγοντα του Ολυμπιακού, να μιλάει για την ποιοτική διαφορά των Πειραιωτών από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Αχμέντ Χασάν.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε προβλήματα, απλά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον βασικό του αντίπαλο. Οσον αφορά στον Χασάν, ο Σέρβος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή φορ.

«Ο Χασάν είναι πολύ καλός παίκτης, με έφεση στο σκοράρισμα. Μου αρέσει. Δεν θα ήθελα να τον συμβουλέψω για κάτι, αφού τα πηγαίνει καλά. Μπορώ μόνο να του πω να συνεχίσω την καλή δουλειά και θα έρθουν τα γκολ», είπε για τον Χασάν.

Για τη μάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φοβερή χρονιά τόσο στις διοργανώσεις εντός των συνόρων, αλλά και στην Ευρώπη στην οποία συμμετέχει ακόμη. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κλειδί της επιτυχίας είναι ο πρόεδρος Μαρινάκης. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προβλήματα, δεν είναι σε κρίση. Είναι απλά ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα».

Τέλος, μίλησε για τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, κάνοντας ειδική αναφορά στον Τάκη Λεμονή: «Είχα σπουδαίους προπονητές στην καριέρα μου. Τον Αντσελότι, τον Λίπι, τον Βαλβέρδε τον Τζακερόνι. Ο Τάκης συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς τους προπονητές, είχα εξαιρετική σχέση μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ