Παναθηναϊκός: Ξανά στο «κάδρο» ο Βιγιαφάνιες (vid)

Παναθηναϊκός: Ξανά στο «κάδρο» ο Βιγιαφάνιες (vid)

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να φύγει από το Μεξικό σύντομα και θα μπορούσε να ξαναφορέσει τα πράσινα. Ενδιαφέρον και από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ξαναμπαίνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη μεξικάνικη Μορέλια Μονάρκας, αλλά είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί και το ενδεχόμενο δεν αφήνει ασυγκίνητους τους «πράσινους».

Ανάμεσα στον Βιγιαφάνιες και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας και ίσως σύντομα να προκύψουν εξελίξεις. Η Μονάρκας συζητά τον δανεισμό του «Βίγια», οι «πράσινοι» προτιμούν να τον πάρουν ως ελεύθερο και οι διεργασίες θα συνεχιστούν.

Στο περιβάλλον του Βιγιαφάνιες ισχυρίζονται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί κρούσεις από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως εκείνος προτιμά τον Παναθηναϊκό. Τον Αργεντινό θα ήθελε να ξαναφέρει στο «Καλαφάτης» ο Γιάννης Αλαφούζος και έχει μιλήσει μαζί του πριν λίγο καιρό…

Ο Βιγιαγάνιες έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αθήνα και ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο δεν ήθελε να πάρει μεταγραφή. Ωστόσο, αναγκάστηκε να φύγει τον Ιανουάριο του 2018 εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ