Τελευταία προσπάθεια για παραμονή Ινσούα με τις ευλογίες Πογιάτος

Τελευταία προσπάθεια για παραμονή Ινσούα με τις ευλογίες Πογιάτος

Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει τη... μάχη για τον Ινσούα και ο Ρόκα θα μιλήσει μαζί του σε μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να παραμείνει. Εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωσή του.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει φτιάξει ήδη μια λίστα με υποψήφιους αριστερούς μπακ, προκειμένου να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Εμανουέλ Ινσούα. Ωστόσο δε θα προχωρήσει σε συμφωνία αν δεν κάνει μία τελευταία κουβέντα με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Μια τελευταία προσπάθεια για να τον διατηρήσει στο ρόστερ με τις… ευλογίες του Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ισπανός προπονητής έχει διαπιστώσει πόσο σημαντικός είναι ο Ινσούα για τον Παναθηναϊκό, παρακολουθώντας παιχνίδια της ομάδας απ’ όλη τη σεζόν, έχει διακρίνει την ποιότητά του και τη μαχητικότητά του, έχει ενημερωθεί για τον ηγετικό ρόλο που έχει στα αποδυτήρια. Και έχει ζητήσει να γίνει προσπάθεια για την παραμονή του.

Ο Ρόκα έτσι κι αλλιώς θα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα προκειμένου να παραμείνουν στον σύλλογο μέχρι το φινάλε των πλέι οφ και δεδομένα όσοι μένουν ελεύθεροι αναμένεται να δεχτούν να παίξουν στα ματς που θα απομένουν.

Σε αυτή την κουβέντα αναμένεται να γίνει και η τελευταία προσπάθεια για ανανέωση της συνεργασίας με τον Ινσούα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό να κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση προς τον παίκτη, του οποίου θα του παρουσιαστεί και επιπλέον κίνητρο. Ποιο είναι αυτό; Το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής να διεκδικήσει τίτλους.

Ο Ινσούα το καλοκαίρι του 2018 ζητούσε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν έβλεπε αγωνιστική προοπτική. Δεν έβλεπε πως ο σύλλογος μπορεί να επιστρέψει στη διεκδίκηση τίτλων. Τότε τον έπεισε ο Δώνης να παραμείνει και να έχει σημαντικό ρόλο, με τον Αργεντινό να εμπιστεύεται τον προπονητή του.

Ο Παναθηναϊκός του Καρλίτος, του Αϊτόρ, της προσπάθειας να πάρει τον Βιγιαφάνιες, γίνεται μια ομάδα που αν μη τι άλλο ξεκινάει την επόμενη σεζόν έχοντας περισσότερη ατομική ποιότητα στο ρόστερ του. Ένα πρότζεκτ που μοιάζει περισσότερο ελκυστικό πια για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και ένα διαπραγματευτικό ατού στα χέρια του Παναθηναϊκού στην απέλπιδα και τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον Ινσούα.

Μια προσπάθεια εκ των πραγμάτων δύσκολη, πάντως, μιας και ο Αργεντινός έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του, έχει μπει ακόμα και στο μπλοκάκι του Ολυμπιακού και μάλιστα τα σενάρια τον θέλουν να περιμένει κίνηση από τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ