Συμφωνία Παναθηναϊκού – Βιγιαφάνιες, σκληρό «πόκερ» με τη Μονάρκας

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Βιγιαφάνιες, σκληρό «πόκερ» με τη Μονάρκας

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος όμως δεν τα έχει βρει ακόμα με τη Μονάρκας για τη λύση του συμβολαίου του.

Μια ανάρτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες χθες αργά τη νύχτα, που στη συνέχεια… αποσύρθηκε από τον λογαριασμό του, έβαλε φωτιά στα σενάρια περί οριστικής συμφωνίας του με τη Μονάρκας και επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους και δεν κρύβει την μεγάλη του επιθυμία να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι. Αυτό έχει μεταφέρει ακόμα και στον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα κάνει οικονομική υπέρβαση προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα.

Ωστόσο το… εμπόδιο της Μονάρκας, που είναι και το τελευταίο, δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα. Οι συζητήσεις του παίκτη με τον μεξικάνικο σύλλογο συνεχίζονται, οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, όμως οριστική συμφωνία δεν έχει υπάρξει μέχρι αυτή την ώρα.

Ναι μεν οι Μεξικανοί δείχνουν καλή διάθεση, όμως στο θέμα της αποζημίωσης που θέλει ο ποδοσφαιριστής δεν έχει προκύψει συμφωνία ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του και εν συνεχεία να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεχιστούν και να κορυφωθούν οι επαφές του Βιγιαφάνιες με τη Μονάρκας, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τις εξελίξεις και την οριστική… ελευθερία του παίκτη προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ