ΑΕΚ: Βάζει μπροστά για στόπερ!

ΑΕΚ: Βάζει μπροστά για στόπερ!

Οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν έναν στόπερ που θα έρθει για να ηγηθεί των μετόπισθεν, καλύπτοντας το κενό που άφησε πίσω του ο Βράνιες.

Από τη στιγμή που ο Ογκνιέν Βράνιες «τελείωσε» για την ΑΕΚ, με τρόπο μάλιστα που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ώστε οι δυο πλευρές να καθίσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων, είναι δεδομένο πως η Ένωση βάζει μπροστά το πλάνο για την ενίσχυση της άμυνας. Ένα πλάνο που υπήρχε στο «κάδρο», όμως πλέον έρχεται στο προσκήνιο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 22 Μαϊου, ο Ίλια Ίβιτς ψαχνόταν στην αγορά και για κεντρικούς αμυντικούς. Οι αναζητήσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας που ήθελε να κάνει, ώστε η ομάδα να έχει έτοιμους στόχους για όλες τις θέσεις, για παν ενδεχόμενο.

Πλέον το θέμα της ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής γίνεται προτεραιότητα για τον Δικέφαλο. Οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν έναν στόπερ που θα έρθει για να ηγηθεί των μετόπισθεν, καλύπτοντας το κενό που άφησε πίσω του ο Βράνιες.

Το όνομα του Νταβίντ Χάντσκο είναι στη λίστα της ΑΕΚ και ο Σλοβάκος αμυντικός είναι μία από τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν σοβαρά. Είναι σαφές ωστόσο πως πλέον θα προκύψουν κι άλλες λύσεις, μιας και η Ένωση θέλει να κινηθεί στα… σίγουρα και να κάνει μια προσθήκη επιπέδου. Να αποκτήσει δηλαδή έναν στόπερ ικανό να κάνει τη διαφορά.

Επί της ουσίας η ΑΕΚ θέλει έναν αμυντικό, με στοιχεία παρόμοια με εκείνα του Βράνιες. Έναν στόπερ ταχύ και συνάμα αλτικό, που θα προδώσει δυναμισμό στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ