Μαουρίσιο: «Ανοιξε η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό»

Μαουρίσιο: «Ανοιξε η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Μαουρίσιο μίλησε για την πορεία των «ασπρόμαυρων» την εφετινή σεζόν, ενώ στάθηκε και στο συμβόλαιο του που λήγει σε λίγες μέρες.

Το συμβόλαιο του Χοσέ Μαουρίσιο λήγει σε δύο εβδομάδες, με τον Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ να κάνει δηλώσεις στην πατρίδα του και να δείχνει πως δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο 31χρονος παίκτης δήλωσε πως η οικογένεια του είναι χαρούμενη στην χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα, λέγοντας πως πλέον έχει ανοίξει η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ:

Για το συμβόλαιο του: «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Πιστεύω πολύ στον Θεό οπότε ας το αφήσουμε πάνω του. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη εβδομάδες, οπότε ας περιμένουμε. Η οικογένειά μου και γω είμαστε χαρούμενοι στην Ελλάδα αλλά την ίδια στιγμή, προκύπτουν κι άλλες ευκαιρίες».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Φυσικά και θα ήθελα να μείνω περισσότερο στη Ζενίτ αλλά η επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πολύ καλή. Δόξα τω Θεώ, κατάφερα να γράψω ιστορία με την ομάδα. Μετά από 34 χρόνια κερδίσαμε το πρωτάθλημα ενώ πήραμε και το Κύπελλο χωρίς να χάσουμε κανένα παιχνίδι. Με εκτίμησαν, ανεξάρτητα από την ηλικία μου, και ήταν μια πολύ καλή και ευτυχισμένη στιγμή για μένα».

Για την επιστροφή στην Βραζιλία: «Δεν θα απέρριπτα ποτέ τη Βραζιλία γιατί είναι το σπίτι μου. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που έφυγα. Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα, θα την σκεφτόμουν πολύ θετικά. Γνωρίζουμε πως η πανδημία έχει… μπλοκάρει και έχει αλλάξει τα πάντα. Όλα κινούνται αργά σε σχέση με τα παιχνίδια και τις μεταγραφές».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Επιστρέψαμε στις προπονήσεις περίπου τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήδη δώσαμε δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν πολύ δύσκολο λόγω της διακοπής που είχαμε με την καραντίνα. Επιστρέψαμε με πολύ σκληρές προπονήσεις και ταυτόχρονα με μεγάλη προσοχή για να μειώσουμε τις πιθανότητες τραυματισμού. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και δυστυχώς χάσαμε. Είναι λίγο δύσκολη σεζόν γιατί ο Ολυμπιακός απέχει από εμάς λόγω των βαθμών που χάσαμε. Και τώρα η ψαλίδα άνοιξε περισσότερο. Ωστόσο, είμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και αυτός είναι ο στόχος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ