Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Βαλμπουενά, προφυλάσσεται με Παναθηναϊκό

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Βαλμπουενά, προφυλάσσεται με Παναθηναϊκό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δύσκολα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω μιας ήπιας σύσπασης στον οπίσθιο μηριαίο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον προφυλάσσει ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα είναι διαθέσιμος όπως όλα δείχνουν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική των play off.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξαιτίας μιας ήπιας σύσπασης στον οπίσθιο μηριαίο αναμένεται να προφυλαχθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στο τριφύλλι, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος που ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Γάλλος είχε τις ενοχλήσεις αυτές πριν την έναρξη των play off, οι οποίες όμως δεν του στέρησαν τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων προτιμάει να μην εκβιάσει καταστάσεις, ειδικά από τη στιγμή που πλησιάζει και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο ημιτελικός με τον Δικέφαλο λοιπόν, αλλά και οι συνθήκες που υπάρχουν λόγω της τρίμηνης διακοπής εξαιτίας της πανδημίας, αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τον Γάλλο παιχταρά.

Στο πλαίσιο της πρόληψης ωστόσο, ο 36χρονος Γάλλος μέσος θα μεταβεί το Metropolitan, όπου και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ