Στην Πορτογαλία ο Μπράνκο για Μίσιτς

Στην Πορτογαλία ο Μπράνκο για Μίσιτς

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Μάριο Μπράνκο για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς.

Ο Μάριο Μπράνκο, που διανύει τις τελευταίες του ώρες στον ΠΑΟΚ, καθώς η ΠΑΕ θα συνεργαστεί με τον Όλαφ Ρέμπε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να βάλει τον επίλογο την υπόθεση Μίσιτς.

Ο παράγοντας του Δικεφάλου θα συζητήσει με τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομάδας για να κλείσει το θέμα θετικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Ασπρόμαυροι θα πιέσουν για να «ρίξουν» τις απαιτήσεις τους τα «λιοντάρια» για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κροάτη μέσου. Να θυμίσουμε πως η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ είναι σε ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Αν δεν υπάρξει συμφωνία τότε οι Πορτογάλοι θα διαπραγματευτούν από μηδενική βάση με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί για τον Μίσιτς.

Ο έμπειρος μέσος που επιβλήθηκε σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει στο σπίτι του περιμένει να μάθει τις εξελίξεις από Πορτογαλία. Ο Μίσιτς έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ καθώς τον βοήθησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ