ΠΑΟΚ: Αλλαγές με ΟΦΗ, το μυαλό στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Αλλαγές με ΟΦΗ, το μυαλό στον Ολυμπιακό

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στον αγώνα με τον ΟΦΗ για να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Τα πλάνα του για το ματς με τον ΟΦΗ κάνει ο Αμπέλ Φερέιρα έχοντας στο μυαλό του και το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο στον «δικέφαλο του Βορρά» το τελευταίο διάστημα και ο Άμπελ Φερέιρα αναμένεται να κάνει αλλαγές στο ματς του Σαββάτου. Παραμένουν εκτός Κρέσπο και Ζαμπά που είναι ανέτοιμοι, ενώ ο Αουγκούστο τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο των play off. Όπως και ο Μίσιτς.

Δύσκολα θα αγωνιστούν, ωστόσο, οι Βιεϊρίνια και Πέλκας. Ο αρχηγός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και λογικά θα προφυλαχθεί ενόψει της ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα ρισκάρει, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στο ματς με τους Πειραιώτες. Πάντως και η αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης μόνο αδιάφορη δεν είναι, αφού ο ΠΑΟΚ παλεύει αυτήν τη στιγμή για τη δεύτερη θέση με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ