Οι αριθμοί στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Οι αριθμοί στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Τα στατιστικά και η προϊστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των play off, με τον Δικέφαλο του βορρά να ανεβάζει τα στατιστικά του συγκεκριμένου ζευγαριού, αλλά και την πρϊστορία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Κρητικούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

O ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε διαδικασία Play Offs , αφού η ομάδα της Κρήτης δεν έχει συμμετάσχει σε καμία από τις προηγούμενες «διοργανώσεις», ενώ ο Δικέφαλος ήταν στις εννέα από τις 10 προηγούμενες φορές που έγιναν.

Την φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στον ΟΦΗ, αφού επικράτησε στα δύο ματς πρωταθλήματος και στα δύο για το Κύπελλο Ελλάδος που συναντήθηκαν για την φάση των «16» της διοργάνωσης. Μάλιστα απέναντι στον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ βρίσκει εύκολα γκολ, αφού έχει σημειώσει 12 τέρματα στα τέσσερα φετινά μεταξύ τους ματς έναντι μόνο ενός της ομάδας της Κρήτης.

3 γκολ έχει ο Άκπομ φέτος κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ από δύο μετράνε ο Πέλκας και ο Λάμπρου . Τα άλλα τα έχουν σημειώσει ο Αουγκούστο , ο Σφιντέρσκι , ο Μπίσεσβαρ και ο Μίσιτς .

Συνολικά, μαζί με τα ματς της σεζόν 2018-19 που επέστρεψε στην Super League ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα ματς.

O ΠΑΟΚ έχει υποδεχθεί 42 φορές τον ΟΦΗ και μετρά 34 νίκες, επτά ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα και έχει ηττηθεί μια μόλις φορά, στις 24 Ιανουαρίου 1993.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 28 αγώνες στην έδρα του για τα Play Offs και μετρά 15 νίκες, εννιά ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ τα γκολ είναι 31-29.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ