Παναθηναϊκός : Πολύ λιγότερα από 500.000 ευρώ η πρόταση της Μαλίν για Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός : Πολύ λιγότερα από 500.000 ευρώ η πρόταση της Μαλίν για Κουλιμπαλί

Τι προσφέρουν οι Βέλγοι στον Παναθηναϊκό για τον Αφρικανό μπακ, που είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Το10.gr είχε αποκαλύψει πριν από τα Χριστούγεννα πως για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου, οι οποίες μάλιστα είχαν ενημερώσει τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή πως θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση.

Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, σας ενημερώσαμε για την επίσκεψη του Στράτου Φαφαλιού, του εκπρόσωπου του ποδοσφαιριστή, στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας πως πολύ σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη.

Και τα γεγονότα ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες. Η βελγική Μαλίν κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του ποδοσφαιριστή, μια πρόταση όμως που απέχει πάρα πολύ απ’ αυτά που ισχυρίζονται οι Βέλγοι, οι οποίοι σε σημερινά τους δημοσιεύματα αναφέρουν πως προσφέρει 500.00 ευρώ. Κάτι που δεν ισχύει.

Αν υπήρχε σύλλογος που να δίνει αυτή τη στιγμή μισό εκατομμύριο ευρώ για τον Κουλιμπαλί, ο Παναθηναϊκός θα τον είχε ήδη παραχωρήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η Μαλίν δίνει ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, γνωρίζοντας φυσικά πως και αυτός, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορεί να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος. Ο Κουλιμπαλί δείχνει θετικός στο να αποχωρήσει και μένει να δούμε αν θα προκύψει κάποια άλλη ομάδα από πιο προηγμένο πρωτάθλημα που θα «ψήσει» περισσότερο τον ποδοσφαιριστή.

Όσο για την Αλ Αΐν και το σενάριο που κυκλοφόρησε χθες; Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση από τους Άραβες για τον παίκτη. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει απ’ τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος στα Εμιράτα έχει ολοκληρωθεί απ’ τις 8 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ