«Σφάζονται» Λέγκια και Σταντάρ Λιέγης για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

«Σφάζονται» Λέγκια και Σταντάρ Λιέγης για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Πολωνοί και Βέλγοι ερίζουν για την απόκτηση Γιακούμπα Σιλά, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό. Η σχέση του Αφρικανού με τον... Ζντιέλαρ!

Ο Γιακούμπα Σιλά αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό εδώ και αρκετό καιρό. Ο αμυντικός μέσος από το Μάλι έχει επιστρέψει στη Γαλλία και τη Ρεν και περιμένει να μάθει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η γαλλική ομάδα δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Στα χέρια των ανθρώπων της Ρεν έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις. Με τις πιο πιεστικές να είναι από τη Λέγκια Βαρσοβίας και τη Σταντάρ Λιέγης, αντίστοιχα. Οι Πολωνοί και οι Βέλγοι «μάχονται» ποιος θα κερδίσει την υπογραφή του 27χρονου αμυντικού μέσου, με τις προτάσεις τους να έχουν φτάσει τις 500.000 ευρώ. Ποσό που ικανοποιεί τη γαλλική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι στο χέρι του παίκτη να αποφασίσει.

Το ενδιαφέρον των δύο συλλόγων για τον Σιλά προέκυψε μετά από κοινή «χυλόπιτα» από τον Ολυμπιακό! Καθώς, τόσο η Σταντάρ όσο και η Λέγκια ζήτησαν τον Σάσα Ζντιέλαρ από τους Πειραιώτες, αλλά η τιμή πώλησης του Σέρβου τους έκανε να οπισθοχωρήσουν.

Τέλος, επιστρέφοντας στον Σιλά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Het Νieuwsblad», για την απόκτησή του κατέθεσαν επίσης προτάσεις η βελγική Εουπεν και οι τουρκικές Κασίμπασα και Οσμανλισπόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ