Φερέιρα: «Ηταν επιτακτική ανάγκη να νικήσουμε, πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Φερέιρα: «Ηταν επιτακτική ανάγκη να νικήσουμε, πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να στρέφει την προσοχή του στην ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ με σκορ 3-1, με τον Αμπέλ Φερέιρα να κάνει δηλώσεις στο PAOK TV. Οι «ασπρόμαυροι» μετά από αυτή τη νίκη, ανέβηκαν εκ νέου στην 2η θέση (συγκατοικούν με ΑΕΚ), με τον κόουτς της ομάδας να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό σκόρερ, Χρήστο Τζόλη.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα έρθει στον Πειραιά για την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άμπελ Φερέιρα στο PAOK TV

Αρχικά σημείωσε για τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Πράγματι για εμάς ήταν επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε σήμερα, παλέψαμε πολύ, δυσκολευτήκαμε από την αντίσταση του ΟΦΗ, στο τέλος όλοι μαζί κάναμε το σημαντικό βήμα».

Για το γκολ που σημείωσε ο νεαρός Χρήστος Τζόλης: «Πραγματικά είναι αλήθεια ότι ο Τζόλης σήμερα μας βοήθησε πολύ και εγώ από την πλευρά μου στην προπονητική καριέρα είχα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο να αναδεικνύω νέους παίκτες, πρέπει να έχεις και ποιότητα όμως για να ανταπεξέλθεις σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, ο Τζόλης έχει αποδείξει ότι έχει μια πολύ καλή νοοτροπία, έχει αγωνιστεί στη Γερμανία, έχει καλή ανταγωνιστική νοοτροπία και ακολουθεί τις οδηγίες που του έδωσα σήμερα και είδαμε το αποτέλεσμα».

Για τους τραυματισμούς αρκετών παικτών: «Φαίνεται εύκολο να είσαι προπονητής, βγάζεις τον έναν βάζεις τον άλλο, τελικά δεν είναι. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη σε αυτούς τους παίκτες που για διάφορα θέματα τραυματισμών δεν θα μπορούσαν να είναι σήμερα εδώ, που ξέρω θα το ήθελαν και οι ίδιοι. Επειδή πάντα προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά, εννοείται πως θα ήθελα όλους τους παίκτες στη διάθεση μου, αλλά τώρα πρέπει να δούμε την αντίθετη πλευρά, το θετικό είναι ότι κάποιοι παίκτες που ίσως να μην έβρισκαν χρόνο, κατάφεραν να βρουν χρόνο και έδειξαν ότι έχουν την σωστή νοοτροπία. Προσπαθώ να βλέπω τις δυσκολίες και να τις κάνω προκλήσεις. Οπότε από τη μία πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες που κατάφεραν να βγάλουν το ταλέντο τους, αλλά θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Βαρέλα που άλλαξε πλευρά και ο ίδιος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο σε αυτό, με ανοικτό μυαλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τον έχω στη διάθεση μου. Όπως και ο Ίνγκασον που πέρυσι δεν αγωνίστηκε, φέτος έχει αναλάβει ρόλο και βλέπει τις δυσκολίες και τις κάνει προκλήσεις».

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έιναι το πιο σημαντικό ματς, θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να προετοιμάσουμε την ομάδα και θα πάμε να τα δώσουμε όλα, είναι μεγάλος μας στόχος να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ