Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με αλχημείες ετοιμάζει ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με αλχημείες ετοιμάζει ο Δώνης

Ο προπονητής του Τριφυλλιού σχεδιάζει διάφορες προσαρμογές για να αντιμετωπίσει τις απουσίες εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λαγούς από το… καπέλο πρέπει να βγάλει ο Γιώργος Δώνης για την τακτική του Παναθηναϊκού στο σημερινό (21/6, 21:30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Δώνης έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές απουσίες, με τελευταία αυτή του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα το Σάββατο. Πριν τον Αργεντινό, είχαν τεθεί νοκ-άουτ οι Γιόχανσον, Νάγκι, Πούγγουρας, Νούνες και Μπεκ.

Πλέον, ο Δώνης προσανατολίζεται σε σύστημα 4-2-3-1, με μικρές προσαρμογές, διότι για παράδειγμα δεν έχει κλασικό εξτρέμ στη διάθεση του. Στην εστία θα διατηρηθεί ο Διούδης και στο κέντρο της άμυνας θα οπισθοχωρήσει ο Κουρμπέλης, για να βρεθεί δίπλα στον Σένκεφελντ. Στο δεξιό άκρο θα μετακομίσει ο Κολοβέτσιος, λειτουργώντας περισσότερο ως τρίτος στόπερ, ενώ το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Χατζηθεοδωρίδης.

Στη μεσαία γραμμή, οι Χρήστος Δώνης και Ανουάρ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Ο Αγιούμπ θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Καμπετσής αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα θα αρχίσει ως μοναδικός προωθημένος.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ζαχίντ, όμως επειδή διανύει τις τελευταίες μέρες του στην Αθήνα, ίσως να μην είναι συγκεντρωμένος στο 100%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ