«Η ΑΕΚ παρακολουθεί πολύ στενά τον Χάντσκο»

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί πολύ στενά τον Χάντσκο»

Οι Ιταλοί βάζουν την ΑΕΚ στο κόλπο για την απόκτηση του Νταβίντ Χάντσκο.

Η σεζόν μπορεί να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σηκώσει από τώρα μανίκια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ίλια Ίβιτς τσεκάρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και στην Ιταλία βάζουν την Ένωση στο κόλπο για την απόκτηση του Νταβίντ Χάντσκο.

Το όνομα του αριστερού μπακ της Φιορεντίνα είχε ακουστεί και τις προηγούμενες μέρες για την ΑΕΚ, με το ιταλικό Tuttomercato να πηγαίνει ένα βήμα… παραπέρα την υπόθεσή του. Το ιταλικό μέσο τονίζει το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για τον Σλοβάκο αμυντικό, βάζοντας στην εξίσωση και την Βιτόρια Σετουμπάλ από την Πορτογαλία. «Η ΑΕΚ του Καρέρα παρακολουθεί πολύ στενά τον Χάντσκο, αλλά και η Βιτόρια από την Πορτογαλία είναι πρόθυμη για την απόκτησή του. Παράλληλα, δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία», αναφέρουν στην γειτονική χώρα.

Στη συνέχεια, σημειώνεται πως τόσο ο Δικέφαλος, όσο και ο πορτογαλικός σύλλογος θέλουν δανεικό τον 22χρονο παίκτη, με τους «Βιόλα» να επιθυμούν να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή, αξιώνοντας μάλιστα το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.

Να πούμε πως, ο Νταβίντ Χάντσκο μπορεί να ανήκει στην Φιορεντίνα, ωστόσο τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στην Τσεχία με τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας, στην οποία και έχει 20 συμμετοχές.

Δείτε τον Χάντσκο εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ