Ολυμπιακός: Είναι 11ος σε τίτλους σε όλο τον πλανήτη! (pics)

Ολυμπιακός: Είναι 11ος σε τίτλους σε όλο τον πλανήτη! (pics)

Μία ακόμα σπουδαία διεθνής διάκριση για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με το «Goal.com», οι «ερυθρόλευκοι» κατατάσσονται στην 11η θέση στη λίστα με τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους της ιστορίας τους! Στην 34η θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Είναι η ομάδα των τροπαίων. Και δύο χρόνια μακριά από τους τίτλους ήταν πολλά.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει φέτος στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ετοιμάζεται τις επόμενες αγωνιστικές των play off της Super League να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας. Για 45η φορά στην ιστορία του. Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική θα το καταφέρει.

Εκτός από τα 44 πρωταθλήματα (και το 45ο φέτος), οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει 27 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ελλάδας. Συνολικά λοιπόν, ο Ολυμπιακός μετράει 76 εθνικούς τίτλους και σύμφωνα με το «Goal.com» βρίσκεται στην 11η θέση της λίστας των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο! Μία ακόμη διεθνής διάκριση για τους «ερυθρόλευκους» και μία ακόμη απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η Νασιονάλ με 146 τίτλους (137 εγχώριους και 9 διεθνείς), ακολουθεί η Πενιαρόλ με 127 τίτλους (119 εγχώριους και 8 διεθνείς) και την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Αλ Αχλί, Ρέιντζερς και Σέλτικ. Η Ρεάλ είναι 6η με 92 τίτλους, η Μπαρτσελόνα 7η με 91, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Μπενφίκα, η Αλ Φαϊσαλί και η Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός έχει τους ίδιους τίτλους με τους «δράκους» (76) και φέτος απειλεί να τους προσπεράσει, καθώς με ένα ενδεχόμενο νταμπλ πιθανότατα θα τα καταφέρει. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πόρτο στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή με 64 βαθμούς (μαζί με την Μπενφίκα), ενώ στο Κύπελλο βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τους «αετούς».

Στη λίστα με τους περισσότερους τίτλους είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καταλαμβάνει την 34η θέση με 41 τίτλους (20 πρωταθλήματα, 18 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ).

Αναλυτικά η λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ