«Εμείς το αφεντικό και η καλύτερη ομάδα. Με ποδόσφαιρο… Ολυμπιακού»

«Εμείς το αφεντικό και η καλύτερη ομάδα. Με ποδόσφαιρο… Ολυμπιακού»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι συνήθως φειδωλός. Αλλά δεν «τσιγκουνεύτηκε» τα εγκώμια για τους παίκτες του και «το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με νίκες και στα play off. Και με τις εμφανίσεις του επιβεβαιώνει το προφανές: Ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η ομάδα που από την πρώτη αγωνιστική έως και σήμερα, κατάφερε να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της, κόντρα σε ένα σύνολο πραγμάτων/προσώπων/καταστάσεων που τέθηκαν εχθρικά απέναντί της. Και με το ποδόσφαιρο που έπαιξε σε όλη τη χρονιά και συνεχίζει να παίζει, άνοιξε τη διαφορά από τους διώκτες της.

Η εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού, το άκοπο 3-0 επί του «αιωνίου» αντιπάλου και (ειδικά) το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, που ανέδειξε όλες τις αρετές και την ποιότητα που διαθέτει ο Ολυμπιακός, ικανοποίησαν απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο να μην κρύβει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Μαρτίνς έκανε κάτι που δεν συνηθίζει. Μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας του. Και έστω για λίγα δευτερόλεπτα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Και όσα είπε, αναδεικνύουν χαρακτηριστικά όσα είδε στο ντέρμπι. Και όσα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη, που ήρθε με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε. Δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό του αγώνα. Ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Συνεχίζουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Με καλό ποδόσφαιρο και νίκες. Μπράβο σε όλους», ήταν τα λόγια το Μαρτίνς στους παίκτες του.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Μαρτίνς περηφανεύεται. Οχι μόνο για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του, αποτυπώνοντας στο χορτάρι με εξαιρετικό τρόπο τις ιδέες και τις οδηγίες του. Αλλά κυρίως για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του το υπηρετούν με τον ιδανικότερο τρόπο. Με σωματική και πνευματική ετοιμότητα. Με πίστη και προσήλωση. Ακόμη κι αν εάν δεν παίζουν στις «θέσεις τους», κάνουν αυτό που τους λένε οι προπονητές τους. Και το αποτέλεσμα φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Στις νίκες, στις προκρίσεις, ακόμη και στις κακές βραδιές.

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να πάει έως το τέλος του δρόμου με νίκες και τίτλους, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επόμενος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα «τελικού». Εστω κι αν πρόκειται για τον… τρίτο στόχο της σεζόν, πίσω από το πρωτάθλημα και φυσικά την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ