Ξάνθη : Εκτός Ντουρίτσκοβιτς και Μπρίτο ενόψει Πλατανιά

Ξάνθη : Εκτός Ντουρίτσκοβιτς και Μπρίτο ενόψει Πλατανιά

Ο Πίταρ Ντουρίτσκοβιτς θα είναι ο μοναδικός παίκτης της Ξάνθης που θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Πηγάδια, καθώς είχε αποβληθεί στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει αύριο (13/1, 15.00) τον Πλατανιά εντός έδρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την αποστολή να γνωστοποιείται. Οι μοναδικοί που θα απουσιάσουν είναι ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς και ο Εντουάρντο Μπρίτο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας της Ξάνθης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον προπονητή, Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους στους παίκτες, βάσει της ανάλυσης του τρόπου παιχνιδιού των Χανιωτών.

Μετά το φινάλε της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στην οποία δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Ντουρίτσκοβιτς, διότι είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα, καθώς και ο τραυματίας Μπρίτο.

Αναλυτικά η 18άδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μεχία, Μελιόπουλος, Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Γέντρισεκ και Κάστρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ