Παναθηναϊκός: Ο Ινσούα εγκλωβίστηκε στις επιλογές του

Παναθηναϊκός: Ο Ινσούα εγκλωβίστηκε στις επιλογές του

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό, δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, δεν έχει κάτι χειροπιαστό από το εξωτερικό και τώρα περιμένει…

Γύρω από τον Εμάνουελ Ινσούα έχουν διαδοθεί πολλές φήμες τελευταία… Αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και τις κρούσεις από το εξωτερικό. Προφανώς, άλλες ισχύουν και άλλες όχι, όπως συνηθίζεται στη μεταγραφολογία που αφορά έναν ποδοσφαιριστή.

Αδιαμφισβήτητα, πλέον, ο Ινσούα δεν έχει τις υψηλές απαιτήσεις των προηγούμενων μηνών. Η αγορά επηρεάστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού και ανάγκασε τον Αργεντινό αριστερό μπακ να προσαρμοστεί. Στις αρχές Μαρτίου ο Ινσούα πίστευε ότι θα έβρισκε μία προσφορά των 600-700.000 ευρώ και τώρα συμβιβάζεται με τα μισά.

Προ κορωνοϊού, ο Ινσούα είχε απορρίψει την πρόταση του Ρόκα για να ανανεώσει με απολαβές που ξεπερνούσαν τις 400.000 ευρώ. Μετά τον Covid-19, o ποδοσφαιριστής προσέγγισε τον Ρόκα και δήλωσε διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους όρους του τωρινού. Ήταν η σειρά του Ρόκα να πει «όχι», αφού έχει προϋπολογίσει λιγότερα λεφτά για τον αριστερό μπακ στον σχεδιασμό του.

Μάλιστα, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε για την κίνηση του Ινσούα και την αντίδραση του Ρόκα, ρώτησε τον Καταλανό σχετικά. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού απάντησε ότι θα φέρει καλύτερο παίκτη με μικρότερο κόστος. Για αυτό και δεν συζήτησε περαιτέρω με τον Ινσούα.

Σε ότι αφορά τις επαφές του Ινσούα με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, αυτές είναι καθ’ όλα υπαρκτές. Ας γράφει ο Αργεντινός στο Twitter ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός για αυτόν. Εκτός και αν ο αδερφός και μάνατζερ του, Μαξιμιλιάνο, μιλούσε εν αγνοία του με Πειραιά και Τούμπα. Μάλλον δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο και απλώς ο Ινσούα δεν πήρε τα χρήματα που ζήτησε. Αλλιώς, θα πρόβαρε ήδη άλλη ελληνική φανέλα…

Μέχρι πρόσφατα, ο Ινσούα προσδοκούσε σε υψηλή προσφορά από το εξωτερικό. Οι προσδοκίες του δεν δικαιώθηκαν, αφού αν και ο αδερφός του τον πρότεινε σε αγγλικές, ιταλικές και ισπανικές ομάδες ενεργοποιώντας τις διασυνδέσεις του, δεν πήρε θετικές απαντήσεις. Η μόνη σοβαρή πρόταση από το εξωτερικό ήταν της Αλάνιασπορ, η οποία προέβλεπε 1,8 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. Ο Ινσούα την απέρριψε, επειδή δεν του αρέσει η προοπτική της Τουρκίας.

Το τάιμινγκ δεν ευνόησε τον Ινσούα και τώρα μοιάζει εγκλωβισμένος στις επιλογές του. Ασφαλώς, δεν ήταν δυνατόν να προβλέψει την πανδημία. Από την άλλη, ίσως υπερεκτίμησε την αξία του και ο αδερφός του απέτυχε να τον προωθήσει κατάλληλα. Ο Ινσούα δεν θα ξεμείνει, είναι αξιόλογος αριστερός μπακ και κάτι θα βρει. Αλλά, με άλλη διαχείριση, θα ήταν ήδη κερδισμένος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ