Άρης: Νοκ άουτ και ο Σόουζα

Άρης: Νοκ άουτ και ο Σόουζα

Μετά τον Βέλεθ και ο Πορτογάλος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Την προετοιμασία του για τον κρισιμότερο μέχρι στιγμής αγώνα της χρονιάς ολοκλήρωσε ο Άρης με την απογευματινή του προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου αύριο (24/06, 7 μ.μ.) υποδέχεται την ΑΕΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Οι παίκτες αποθεώθηκαν από εκατοντάδες οπαδούς που συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τη θύρα 2 και στη συνέχεια μπήκαν και σε μια γωνία του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ούγκο Σόουζα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ο Μίχαελ Ενινγκ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού ημιτελικού με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον τραυματία Βέλεθ, ενώ αντίθετα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ο Κόρχουτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ