Μπραχίμι : Έφτιαξε βαλίτσες κι έρχεται για τον Πανιώνιο (pic)

Μπραχίμι : Έφτιαξε βαλίτσες κι έρχεται για τον Πανιώνιο (pic)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες ο Μεργκίμ Μπραχίμι.

Ο Μεργκίμ Μπραχίμι θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Σοτζέι Μασούντ. Ο 25χρονος διεθνής Κοσοβάρος, αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στην χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις του με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε θα ντυθεί στα κυανέρυθρα.

Να σημειώσουμε πως ο Μπραχίμι αγωνίζεται στη Γκρασχόπερς, όμως έχει πάρει την άδεια των Ελβετών να διαπραγματευτεί με την επόμενη ομάδα του. Κι αυτό καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα μετρώντας τέσσερις συμμετοχές με τον σύλλογο της Ζυρίχης και ισάριθμες με την δεύτερη ομάδα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι προέρχεται από τις ακαδημίες της ελβετικής ομάδας, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Ααράου και Βόλεν, με τις οποίες είχε γεμάτες σεζόν. Η καλύτερη του ήταν 2014-15 με τη Βόλεν, με την οποία σε 32 ματς είχε πετύχει 8 γκολ.

Εξάλλου να πούμε οτι είναι διεθνής με την Αλβανία την Ελβετία (U21) και από το 2015 με το Κόσοβο.

Ενδεικτικό του ότι ο Μπραχίμι ετοιμάζεται για κάτι νέο στην καριέρα του, είναι το γεγονός ότι ανεβασε μία φωτογραφία στα social media, στην οποία ετοιμάζεται για ταξίδι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ