«Τελικές επαφές του Άρη με Ματέο Γκαρσία»

«Τελικές επαφές του Άρη με Ματέο Γκαρσία»

Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την επιστροφή του και μάλιστα λέγεται ότι είναι θέμα χρόνο η ολοκλήρωση του deal.

Ο Άρης ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους κίτρινους μάλιστα να κάνουν και επίσημη πρόταση πριν μερικές εβδομάδες στον Ερυθρό Αστέρα για τον παίκτη.

Η απάντηση των Σέρβων ήταν αρνητική, όμως ήταν δεδομένο πως ο Άρης θα επιστρέψει για τον παίκτη, που λατρεύει ο κόσμος της ομάδας, αλλά και αρέσει στον Μίκαελ Ένινγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα σέρβικης ιστοσελίδας, ο Άρης επανήλθε για τον παίκτη και μάλιστα αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις είναι σε τελικό στάδιο προκειμένου να ντυθεί και πάλι στα «κίτρινα».

Η dnevnik.rs υποστηρίζει ότι ο παίκτης είναι στις τελικές επαφές με την ελληνική ομάδα για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του μεταφέροντας όμως στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ για την πρόταση που είχαν κάνει οι κίτρινοι.

Η πρόταση του Άρη για τον Γκαρσία ήταν 1,2 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τον Ερυθρό Αστέρα να φαίνεται πως θα δώσει τη συγκατάθεση του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ