Εξετάζει Τσιώλη για τον πάγκο της η Λαμία

Εξετάζει Τσιώλη για τον πάγκο της η Λαμία

Η Λαμία ψάχνει τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της. Επικρατέστερη επιλογή φαίνεται αυτή του Σάκη Τσιώλη.

Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, η Λαμία οδεύει προς την λύση της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σάκη Τσιώλη ως αντικαταστάτη.

Πρώτη επιλογή υπήρξε ο προπονητής της ομάδας Κ20, Λάκης Παπανικολάου. Η επιλογή αυτή, όμως, απορρίφθηκε, διότι ο Παπανικολάου δεν έχει το δίπλωμα που χρειάζεται για να καθίσει σε πάγκο πρώτης ομάδας επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, τα βλέμματα των ανθρώπων της Λαμίας έχουν στραφεί στον Σάκη Τσιώλη. Ο 60χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την Σούπερ Λιγκ, καθώς έχει βρεθεί στο παρελθόν σε πλήθος ελληνικών ομάδων. Η τελευταία ομάδα που έχει προπονήσει, μέχρι στιγμής, ήταν η Παναχαϊκή.

Αν η περίπτωση Τσιώλη ναυαγήσει, υπάρχει και η εναλλακτική του Γιάννη Μαντζουράκη. Πρόκειται για έναν ακόμη έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει, επίσης, προπονήσει πολλές ελληνικές ομάδες. Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, έως τώρα, ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κάνει από τώρα τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν, ενώ ποντάρει το μέλλον της σε Έλληνα προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ