Ντι Μάρτζιο: «Έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ο Νάνι» (vid)

Ντι Μάρτζιο: «Έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ο Νάνι» (vid)

Ο έγκυρος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Νάνι τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, με την Κάλιαρι ωστόσο να προσπαθεί να μπει «σφήνα».

Μπορεί στην ΑΕΚ να πανηγυρίζουν ακόμα για την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μετά την ισοπαλία με τον Άρη, όμως τα σενάρια γύρω από μεταγραφικές υποθέσεις της Ένωσης δίνουν και παίρνουν.

Ειδικότερα, ο Ίλια Ίβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα «τρέχουν» τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και η ανάγκη για την απόκτηση ενός σέντερ μπακ τουλάχιστον έχει κριθεί επιτακτική. Σύμφωνα με όσα αναφέρει λοιπόν ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ένωση έχει συμφωνήσει σε όλα με τον αμυντικό της Ρόμα, Ματίας Νάνι.

Ο Ιταλός αναφέρει πως ο 22χρονος Αργεντινός στόπερ τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει η Κάλιαρι η οποία προσπαθεί να τον κάνει δικό της και να τον μεταπείσει για τη μετακίνηση του στους κιτρινόμαυρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάνι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρόμα και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, διότι οι τζιαλορόσι δεν τον υπολογίζουν. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Σεντράλ Κόρδοβα, όπου μέτρησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Ο Νάνι ανήκει στην ιταλική ομάδα από το 2017 και από τότε δεν έχει μείνει ιδιαίτερα στη Ρώμη, αφού οι τζιαλορόσι τον έχουν δώσει δανεικό κατά σειρά σε Τεμπερλέι, Μπελγράνο και Σεντράλ Κόρδοβα. Επιπλέον ο Νάνι έχει και δυο συμμετοχές με την U20 της Εθνικής Αργεντινής και ουσιαστικά εφόσον ισχύει η ανάρτηση του Ντι Μάρτζιο η Ένωση θα δώσει μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ