Στα… μέτρα του Παναθηναϊκού το κασέ του Ίσλα

Στα… μέτρα του Παναθηναϊκού το κασέ του Ίσλα

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, που αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Μαουρίσιο Ίσλα, οι απαιτήσεις του Χιλιανού μπακ είναι περίπου 500.000 ευρώ ετησίως.

Το όνομα του Μαουρίσιο Ίσλα, ενός δεξιού μπακ από το… πάνω ράφι, ήρθε στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό. Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός της Αργεντινής, ο Χιλιανός δεξιός μπακ, που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και οι Μπόκα Τζούνιορς και Παναθηναϊκός τον έχουν προσεγγίσει.

Σήμερα, τα ισπανικά Μέσα βάζουν στο «παιχνίδι» της απόκτησής του και την Ρεάλ Μπέτις. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπέτις και δεν είναι αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, μιας και ο στόχος του είναι να παίξει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική Χιλής.

Εκείνο, πάντως, που έχει ενδιαφέρον είναι το κασέ του ποδοσφαιριστή, το οποίο ναι μεν είναι μεγάλο, αλλά όχι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι Ισπανοί, οι απαιτήσεις του Μαουρίσιο Ίσλα κυμαίνονται στα 500.000 ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να επιθυμεί διετές συμβόλαιο με όποια ομάδα υπογράψει.

Ένα ποσό που σαφώς και δεν είναι απαγορευτικό για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαίες παραστάσεις στην καριέρα του και με μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως ο Παναθηναϊκός δίνει παρόμοια συμβόλαια. Αυτά είναι τα χρήματα που συμφώνησε με τον Καρλίτος, ενώ το ίδιο ποσό προσφέρει στον Βιγιαφάνιες για να τον δελεάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ