«Ο Ουάρντα προτάθηκε στη Ζάμαλεκ»

«Ο Ουάρντα προτάθηκε στη Ζάμαλεκ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αιγύπτιοι, ο Ουάρντα προτάθηκε στην Ζάμαλεκ, αλλά τη δεδομένη στιγμή ομάδα του Καΐρου δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, πολύ δύσκολα ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στο ρόστερ του Δικεφάλου τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το μέλλον του Αιγύπτιου είναι μακριά από την Τούμπα και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ προτάθηκε στην Ζάμαλεκ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου φέρεται να προτάθηκε στην ομάδα της πατρίδας του, χωρίς όμως να υπάρχει ανταπόκριση από τον σύλλογο που εδρεύει στο Κάιρο.

Τη δεδομένη στιγμή η Ζάμαλεκ δεν ενδιαφέρεται για τον Αμρ Ουάρντα, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να τονίζουν ότι είναι απίθανο η ομάδα από το Κάιρο να κινηθεί για την απόκτησή του, αφού το ρόστερ της είναι γεμάτο από τη μέση και μπροστά. Η Ζάμαλεκ δεν ψάχνει για μεσοεπιθετικό και αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόκειται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, γεγονός που σημαίνει ότι ο Αμρ Ουάρντα θα πρέπει να ψάξει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν ως δανεικός στην Λάρισα, έχοντας 7 γκολ και 6 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά την καραντίνα, ωστόσο, τερματίστηκε ο δανεισμός του στην ομάδα της Θεσσαλίας και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ