Η Τούμπα δεν… σηκώνει τον Πασχαλάκη

Η Τούμπα δεν… σηκώνει τον Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Και το βλέμμα του είναι προς το εξωτερικό.

Ο ΠΑΟΚ περνάει δύσκολες ώρες. Και μαζί περνάνε και αρκετοί ποδοσφαιριστές του. Που μέχρι πέρσι δε θα συζητούσαν το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Τούμπα, αλλά πλέον αρκετοί εξ αυτών βλέπουν πως δεν τους… σηκώνει το κλίμα στη Θεσσαλονίκη. Και ήδη αναζητούν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό τους.

Ένας απ’ αυτούς, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο πιο… ζεστός για να αποχωρήσει. Ο πιο πρόθυμος. Παρά το γεγονός πως στο συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ο 31χρονος τερματοφύλακας «βλέπει» τον εαυτό του εκτός ΠΑΟΚ από τους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, θέλει ο επόμενος Σεπτέμβρης να τον βρει και εκτός Ελλάδας. Αυτή είναι η… εντολή που έχει δώσει σε πολλούς ατζέντηδες, στην επικοινωνία που έχει με εκείνους.

Ετσι κι αλλιώς, αυτή τη στιγμή ο Πασχαλάκης δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο γραφείο να τον εκπροσωπεί. Με τον Πολ Κουτσολιάκο τα «έσπασε» τη στιγμή που υπέγραφε την ανανέωσή του στον ΠΑΟΚ. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει χτυπήσει πολλές πόρτες τις τελευταίες μέρες με έναν και μοναδικό σκοπό. Να βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό διαθέσιμη για να τον κάνει δικό της.

Είναι μια ιστορία που θα έχει δρόμο. Και αρκετό ρεπορταζιακό… ψωμί. Βάζοντας στην εξίσωση και τον ΠΑΟΚ και αν θα έχει υψηλές απαιτήσεις για τον Έλληνα τερματοφύλακα, που σε ένα μήνα κλείνει τα 31 του χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ