Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε άδεια σε Βούρο για να βρει ομάδα!

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε άδεια σε Βούρο για να βρει ομάδα!

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι εκτός πλάνων από τον ΑΠΟΕΛ και η κυπριακή ομάδα του έδωσε άδεια να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρακολουθεί τις εξελίξεις ο ΟΦΗ.

Ο Πραξιτέλης Βούρος αποτελεί ένας από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ, με τον ΑΠΟΕΛ να δείχνει θετικός στην παραχώρησή του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Μάλιστα, έπειτα από τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, τα πάντα είναι πιθανά και η κρητική ομάδα παρακολουθεί με προσοχή την κάθε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, τα λόγια του Νεκτάριου Πετεβίνου ήταν: «Ο Βούρος εξέφρασε την πρόθεση να βρει ομάδα στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και η άδεια του επεκτάθηκε μέχρι τις 15 Ιουλίου για να μπορέσει να εξυπηρετήσει αυτό το ενδεχόμενο. Αν δεν τα καταφέρει πρέπει να επιστρέψει πίσω αλλά και αν βρεθεί πρέπει να ικανοποιηθεί το ΑΠΟΕΛ».

Ο νεαρός στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον «Θρύλο» και η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, μόνο εύκολη δεν θεωρείται καθώς ο κυπριακός σύλλογος ζητάει το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 25 με 30%. Ο πρώην άσος των Ολυμπιακό και Λεβαδειακό πραγματοποίησε συνολικά, φέτος, 24 συμμετοχές δίχως να σκοράρει, με πέντε εξ αυτών, να είναι στο Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ