Καπετάνος: «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για τη νίκη, κάνει καλή δουλειά ο Ένινγκ»

Καπετάνος: «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για τη νίκη, κάνει καλή δουλειά ο Ένινγκ»

Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, χρίζοντας φαβορί την ομάδα του Φερέιρα.

Την Κυριακή (28/6, 19:15), ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 4η αγωνιστική των playoffs. Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πλησιάζει, με τον Παντελή Καπετάνο να μιλάει στο Metropolis 95.5 FM για την αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι «κίτρινοι» θα κάνουν τα πάντα για το τρίποντο, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που έχει όμως το κίνητρο. Παράλληλα, δήλωσε πως ο κόουτς του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ έχει κάνει καλή δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές Λουτσέσκου – Φερέιρα.

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Άρη: «Ένα παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Μετά τους ημιτελικούς υπάρχει μια πικρία αλλά έχει τεράστιο ενδιαφέρον ειδικά για τη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγά τη δεύτερη θέση αλλά σίγουρα ο Άρης θα κάνει τα πάντα για να μην τον αφήσει να την πάρει. Ο ΠΑΟΚ έχει το κίνητρο και θα μπει για να πάρει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το κίνητρο το έχει ο ΠΑΟΚ και του δίνω το προβάδισμα».

Για τους Ένινγκ και Φερέιρα: «Ο προπονητής του Άρη έχει κάνει καλή δουλειά, έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό. Ο Φερέιρα κατάφερε να τερματίσει ψηλότερα. Ο πήχης του ΠΑΟΚ ήταν πολύ πάνω από πέρυσι και όποιος και να ερχόταν στον ΠΑΟΚ θα είχε πρόβλημα».

Για το εάν θα ήταν ίδια η πορεία του ΠΑΟΚ φέτος με Λουτσέσκου: «Ακριβώς το ίδιο θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είχε ανεβάσει ψηλά τον πήχη πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έφτασε ταβάνι πέρυσι. Φέτος το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πάρει τη δεύτερη θέση».

Για τις διαφορές Λουτσέσκου – Φερέιρα: «Με Λουτσέσκου η ομάδα ήταν πειθαρχημένη και έδινε το 100%. Τώρα δεν βλέπω τους παίκτες πειθαρχημένους. Στην πειθαρχία είναι η διαφορά. Δεν νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ να υπάρχει κορεσμός από τρόπαια. Δεν ήταν αυτή η χρονιά που περίμεναν όλοι. Ο Ολυμπιακός ήταν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τις άλλες ομάδες και πιστεύω ότι θα ήταν ο πρωταθλητής. Του άξιζε να το πάρει. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάρει τη δεύτερη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ