Παναθηναϊκός: Το κρυμμένο νόημα με τον Μαουρίτσιο Ίσλα

Παναθηναϊκός: Το κρυμμένο νόημα με τον Μαουρίτσιο Ίσλα

Η προσέγγιση του Τσάβι Ρόκα σε έναν ακριβοπληρωμένο παίκτη από το «πάνω ράφι» δείχνει πολλά για τον καθορισμό του μπάτζετ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναμφίβολα, εάν ο Τσάβι Ρόκα καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά με τον Μαουρίτσιο Ίσλα, θα πετύχει ένα σημαντικό κατόρθωμα. Διότι ο Χιλιανός δεξιός μπακ ανήκει στο «πάνω ράφι» και θα είναι μία αναβάθμιση για το ρόστερ, σε σχέση με τον Ματίας Γιόχανσον.

Όμως, η κίνηση του Ρόκα για τον Ίσλα έχει το κρυμμένο νόημα της. Ποιο είναι αυτό; Μα το ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε την άνεση να προσεγγίσει έναν τόσο ακριβοπληρωμένο παίκτη. Σημαίνει ότι ο Ρόκα έχει το «ΟΚ» του Αλαφούζου για υπερβάσεις και πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει αυξήσει το μπάτζετ. Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, ο Ίσλα εισέπραττε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ από τη Φενέρμπαχτσε, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Οι ετήσιες αποδοχές του Αϊτόρ που θα ξεπεράσουν τις 400.000 ευρώ και η πρόταση των 500.000 ευρώ στον Βιγιαφάνιες ήταν ξεκάθαρες ενδείξεις ότι ο Αλαφούζος έχει αναπροσαρμόσει τη λιτότητα που ευαγγελιζόταν πριν λίγο καιρό. Αντίθετα, μοιάζει να έχει επιστρέψει στην πολιτική που σχεδίαζε πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19.

Ασφαλώς, ο Ρόκα δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο τον Ίσλα εάν δεν είχε τη δυνατότητα να τον ικανοποιήσει. Βέβαια, φαίνεται πως χάνει τη μάχη, αφού ο Χιλιανός αμυντικός επιλέγει τη Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με τις τελευταίες ανταποκρίσεις από την Αργεντινή. Όμως, τα ΜΜΕ της Χιλής διατηρούν επιφυλάξεις και υποστηρίζουν ότι ο Ίσλα δεν έχει αποφασίσει.

Το σημαντικό είναι ότι ακόμα και αν ο Ίσλα δεν μείνει στην Ευρώπη, ο Ρόκα θα απευθυνθεί σε άλλον… Ίσλα. Έχει τις άκρες για να το κάνει και το βασικότερο, διαθέτει χρήματα για να ξοδέψει. Στην ήδη ειλημμένη απόφαση για έμπειρο δεξιό μπακ, ο Ρόκα ψάχνει πλέον έναν παίκτη με ποιότητα και προσωπικότητα, με το προφίλ που χαρακτηρίζει τον Ίσλα. Εν τέλει, το πόσο πολύ έχει αυξηθεί το μπάτζετ θα φανεί και από τις υπόλοιπες μεταγραφές, καθώς και από τον αριθμό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ