Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Χουτεσιώτης

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Χουτεσιώτης

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιβραβεύσει τον Λευτέρη Χουτεσιώτη με νέο συμβόλαιο, καθώς η τρέχουσα συμφωνία με τον 23χρονο γκολκίπερ εκπνέει τον Ιούνιο.

Το όνομα του Λευτέρη Χουτεσιώτη λίγοι το γνωρίζουν. Ακόμη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού ελάχιστα γνωρίζουν ή έχουν διαβάσει για το συγκεκριμένο όνομα. Αλλά αυτή είναι η μοίρα των τερματοφυλάκων. Ενας παίζει, οι υπόλοιποι κοιτάνε, είτε από τον πάγκο είτε από την εξέδρα.

Ο 23χρονος γκολκίπερ μπορεί να συστήθηκε ξανά στο ευρύ κοινό στις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί του Πλατανιά στο Κύπελλο, όμως πρόκειται για τον παλιότερο ποδοσφαιριστή του συλλόγου! Με σχεδόν 9ετή παρουσία στους «ερυθρόλευκους» και με παρουσία στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών.

Ολα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στην αγορά για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα για το Νο2, πίσω από τον Σίλβιο Προτό. Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Χουτεσιώτης δεν υπολογίζεται. Το αντίθετο. Καθώς όπως προκύπτει από τον Πειραιά, ο σύλλογος προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 23χρονο πορτιέρο, με σκοπό να τον διατηρήσει στο δυναμικό του για αρκετά χρόνια ακόμη.

Το τρέχον συμβόλαιο του Χουτεσιώτη εκπνέει τον Ιούνιο και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει το θέμα να τραβήξει. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα ματς με τον Πλατανιά, θα κληθεί να υπογράψει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ